На вулиці міста Бразиліа вивели армійські підрозділи через масові мітинги. Акції протесту в бразильській столиці спалахнули проти президента Мішела Темера.

Відео зі сутичками демонстрантів і військових опублікували на одному з каналів в Youtube. Нинішній президент Бразилії може не досидіти на своєму посту до кінця терміну. Йому загрожує імпічмент у зв'язку зі звинуваченнями в корупції.

Темера зайняв посаду глави держави в серпні 2016 року. Він зайняв президентський пост після відсторонення Ділми Русеф. Вона також втратила високу посаду через звинувачення в корупції.

На мітинги зібралося близько 35 тисяч бразильців. Поліцейські використовували гумові кулі і сльозогінний газ, але правоохоронцям виявилося не під силу навести порядки на вулицях міста. Пізніше прийняли рішення задіяти військових, щоб приборкати багатотисячний натовп демонстрантів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, багатотисячна юрба протестувальників в місті Бразиліа підпалила будівлю міністерства сільського господарства.