Російська туристка нажахана після відвідування анексованого Криму. Жінка поскаржилася у мережі на велику кількість бомжів на вулицях.

Президент Росії Володимир Путін невпинно мовить про те, як при українській владі Крим знаходився у запустінні. Однак з його приходом на півострів стало набагато гірше.

Для приїжджих росіян відпочинок у Криму закінчується психологічною травмою. Одна з туристок написала обурений пост про бездомних і психічно хворих, які розгулюють по курортному місту Алушта.

"Я такої кількості бездомних ще ніде не бачила, як в Алушті! Але те, що сьогодні моя донька м'яко кажучи отримала психологічну травму, для мене це остання крапля. Йшла сьогодні з донькою недалеко від автовокзалу і спостерігаю картину, як молодий чоловік, років 30 максимум, дивно одягнений, замурзаний весь, тримається за бордюр і хитається. При цьому він був без штанів і без трусів. Я спочатку подумала, що він вирішив випорожнитися. Але ні. Я поставила йому питання, чи все у нього в порядку і чому він без штанів. Мовчки одягнув штани і пішов. Якщо чесно, було дуже страшно. Досі вражена", - написала жінка.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у Криму знайшли книгу про москалів-фашистів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще