Американець Ден Белл шокував користувачів мережі номерами готелів та мотелів США.

Як виявилося, продюсер веде канал Another Dirty Room ("Чергова брудна кімната"). Він знімає дешеві номери і перевіряє їх з командою. З упевненістю можна сказати, що постояльцям тих місць, де побував Белл та його друзі, не позаздриш.

Так, наприклад, у одному з випусків експерти відвідали мотель у місті Роуздейл. У знятому номері, вартість якого склала 65 доларів США за ніч, вони знайшли цвіль, пакет використаних шприців, плями крові на наволочці та розводи від сечі на простирадлі.

Вирушивши у місто Тоусон, американці зняли номер для молодят з джакузі за 85 доларів. Засмічений волоссям злив – це не найстрашніше, що їх чекало. Крім того, "ревізор" зіткнувся з неймовірною кількістю комах, а також численними слідами крові та сім'яної рідини.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", український "ревізор" Ольга Фреймут буде "діставати" чиновників.