Від п’ятнадцяти років до довічного ув’язнення загрожує 16-річній жительці міста Бровари та її приятелю за вбивство 61-річної бабусі, вчинене з особливою жорстокістю.

Обвинувальний акт стосовно горе-онучки і її 18-річного спільника прокуратура Київської області вже направила до суду. Про це повідомили у прес-службі відомства.

Убивство сталося у січні цього року. Слідчі з’ясували, що хлопець за допомогою телескопічної палиці, кухонного стільця і ​​кухонного ножа, який передала йому родичка жертви, протягом двох годин катував пенсіонерку. Судмедексперти нарахували на тілі нещасної 54 колото-різаних важких поранення, від яких вона померла.

Після того, як з бабусею було покінчено, убивці вкрали з її квартири 6240 гривень, а саме помешкання підпалили, аби приховати сліди страшного злочину.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Дії зловмисників кваліфіковані за статтями "умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю, вчинене за попередньою змовою групою осіб", "крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб" і "закінчений замах на умисне пошкодження майна шляхом підпалу".

Подальшу долю обох вирішить суд.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", 21 травня сварка між двома чоловіками в одному з нічних клубів Одеси закінчилася різаниною та смертю людини.