Президент Росії Володимир Путін так боїться замаху на своє життя, що "затьмарився розумом" на ґрунті безпеки.

Про це на сторінці у Facebook написав журналіст і критик путінського режиму Олександр Сотник.

"Те, що ми зараз спостерігаємо у Кремлі, називається "сум'яттям еліт". Путін, дійсно, набрид до малинових чортів. Набрид практично всім. У стінах Кремля панує параноя. Плішивець нікому не довіряє. Досить згадати фотографію від 9.05.2017, коли Шойгу стоїть поряд із Путіним на трибуні, і у нього заклеєний клинок кортика. Тобто, "сцарь" затьмарився розумом на темі власної безпеки. З'їхав остаточно", - зазначив він.

За словами Сотника, у Путіна є кілька двійників, які ризикують життям, у той час як справжній господар Кремля відсиджується у "бункері".

"Це як у класичній голлівудської ситуації з дзеркалами: всюди - путінські відображення, і в який бік відкривати вогонь на ураження - абсолютно не зрозуміло. Стрільба навмання рівнозначна самогубству. Грубо кажучи, прийшов ти на зустріч з у...бищем і встромив йому в горло олівець, а це - двійник, а справжнє у...бище сидить у бункері, дивиться відеотрансляцію і робить висновки: "Ось ще один нелояльний на мене спокусився..." і хто у такій ситуації ризикне підставитися?" - пояснив блогер.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

На думку журналіста, "ситуація патова", і доля Росії знаходиться у руках прислуги Путіна.

"Остогидлий параноїк рулить, і ніхто не знає: що завтра спаде на його лису голову: раптово прикластися до мощів або вилетіти на бомбардування Воронежа? Залишається сподіватися на постільничого, який раптово образиться і задушить виродка простирадлом на сон грядущий. Хоча мріяти, звичайно ж, не шкідливо... А час іде. Годинник цокає. Країна летить у прірву - весело і з вітерцем..."- додав Сотник.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Путін осквернив мощі Миколи Чудотворця.