Вища кваліфікаційна комісія суддів України допитала одну з кандидаток на посаду судді нового Верховного Суду Ларису Ковальчук. Кандидатка є суддею Вінницького міського суду.

Відео допиту оприлюднила спільнота "Схеми: корупція в деталях - RFERL" в соціальній мережі Facebook.

Користувачі звернули увагу на один момент. Коли представники поцікавилися в кандидатки, чому вона часто їздила за кордон, та зазначила, що нібито має хвору доньку. За її словами, клімат півдня підходить для лікування дитини. Тому вона із сім'єю відпочиває й оздоровлюється одночасно.

Окрім цього, суддя поділилася корисними порадами, як зекономити на поїздках за кордон.

"Хочу сказати, що квитки в такі далекі місця відпочинку я бронювала раніше, щоб здешевити поїздку. І остання мандрівка, до речі, була не в Дубаї, а на Сейшельські острови… Однак я винаймала приватне житло, оскільки готелі надто дорогі", – зазначила вона.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Суддя Лариса Ковальчук - про відпочинок

Куба, Сейшели... Суддя Лариса Ковальчук з Вінницького міського суду ділиться лайфхаками дешевого відпочинку на дорогих курортах: щоб зекономити, житло бронювати треба зазделегідь й у місцевих. Суддя пояснює, що клімат півдня підходить для лікування її доньки, а тому вона із сім'єю відпочиває і лікується одночасно. Також майже все життя пані Ковальчук крокує зі своїм чоловіком пліч-о-пліч, бо за дивним збігом обставин працювати у місцевий суд їх призначили в один і той же день. Попри досить слабкі аргументи щодо своїх статків і те, що суддя Ковальчу фігурує в антирейтингу Руху ЧЕСНО. Фільтруй суд, члени Вища кваліфікаційна комісія суддів України пропустили її далі і вже скоро ми дізнаємось, чи стане вона суддею нового Верховного Суду. Повне відео співбесіди є за посиланням: http://bit.ly/2qcaHkN (09.03.15-10.07.59)

Posted by Схеми: корупція в деталях - RFERL on Wednesday, 24 May 2017

Відео розвеселило українців. Зокрема, вони назвали суддю бідною, адже не може дозволити собі поїздку в Дубаї – лише на Сейшельські острови. Також вони здивувалися, як члени комісії можуть слухати це й залишатися такими спокійними.