Екс-ватажок терористичного угруповання "Восток" Олександр Ходаковський поскаржився на відсутність ресурсів для протистояння силам АТО.

Відеозапис інтерв'ю з бойовиком опублікував на сторінці у Twitter протерористично налаштований блогер, який ховається під ніком Necro Mancer.

"Вони підповзають на Світлодарській дузі. Вони лізуть, вони риють, у них дуже добре працюють інженерно-саперні підрозділи. Ми не встигаємо у відповідь рознести їх позиції, які тут же, як мурашник виростають", - заявив Ходаковський.

За його словами, бойовиків "ДНР" нібито ніхто не фінансує, тому їм навіть окопи рити доводиться вручну. Мабуть, президент Росії Володимир Путін недостатньо коштів вкладає у своїх маріонеток.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Нам знайти нещасний трактор, щоб вирити якийсь бліндаж - справжня проблема, тому що ми від" держави "не отримуємо підтримки. У них ресурсів - дофигища, є все: ліс, бетон. Вони воюють і виють, не відволікаються на риття окопів ", - зазначив екс-ватажок терористів.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", окупанти звинуватили Путіна у вбивстві "руського міра".