45-річній Лізі Бріджет вдалось вижити під час теракту у Манчестері завдяки тому, що в момент вибуху вона розмовляла по телефону.

Про це журналістам розповів чоловік потерпілої, пише "The Guardian".

Жінка якраз розмовляла по телефону зі своїм чоловіком Стівом після концерту Аріани Гранде, як пролунав вибух. Осколок розтрощив їй пальця і сам смартфон, але сама жінка залишилась живою. "Їй дуже пощастило залишитись живою", - сказав Стів. Він пояснив, що телефонний апарат змінив траєкторію польоту осколка і таким чином врятував жінці життя.

Бріджет, яка була на концерті з своєю донькою та її другом, отримала численні травми. Вона вже перенесла одну операцію у вівторок і зараз готується до ще однією. Чоловік каже, що впевнений, що жінка невдовзі повністю одужає. "Вона повністю відновиться, щоправда, я не думаю, що палець відросте назад", - додав Стів.

Як повідомляв "Знай.ua", британські правоохоронці обшукали домівку Салмана Абеді, який ймовірно здійснив теракт на манчестерському стадіоні, та знайшли майстерню з виготовлення вибухівки.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще