Олег Навальний, якого в Росії засудили у справі "Ів Роше" до 3,5 років колонії загального режиму, вийшов з одиночної камери, в якій відсидів півтора року. Про це повідомив його брат, Олексій Навальний у своєму Тwitter.

"У Олега нарешті закінчилося одиночне ув'язнення (він просидів один в камері 1,5 року)", - написав опозиціонер.

Сам Олег Навальний також повідомив в Facebook, що його термін одиночного ув'язнення закінчується та розповів про свої плани на найближчі 2 роки.

"Тепер злегка руйнується моя в'язниця у в'язниці, і період майже 1,5 річного одиночного ув'язнення добігає кінця. Звичайно, це розкішний подарунок і тепер можливі: ігри в карти, філософські розмови, інші розмови, групові акції непокори, масові розтини вен і ось це все", - написав Олег.

Нагадаємо, що Олег і Олексій Навальний були визнані винними у справі про розкрадання коштів компанії "Ів Роше" в грудні 2014 року. Олексій отримав 3,5 роки умовно і 5 років випробувального терміну, а Олег - 3,5 роки колонії загального режиму.

Олексій Навальний вважає цю справу замовную та політичною.

Про те, що Олега Навального утримують в одиночній камері, стало відомо в червні 2016 року. Йому тоді вперше відмовили в УДО через скарги представників колонії, в якій перебуває засуджений. Про нього відзивалися як "про злісного порушника порядку", що вимагає "постійного контролю з боку адміністрації".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Брата Навального перевели до штрафного ізолятора через те, що він спав у неділю вдень. За словами Олексія Навального, уряд робить такі вчинки через передвиборчу кампанію опозиції