Незаконний перетин кордону і подальший візит в окупований Крим обернуться для українських громадян місцем у розділі "Чистилище" центру "Миротворець".

Про це представники останнього повідомили на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Як це виглядає на практиці, продемонстрували, взявши для прикладу історію українських моряків. Вони підписалися на судно DENIZ, зареєстроване на турецьку компанію, і сходили на ньому в окупований Севастополь у серпні 2016 року.

"Нагадуємо, громадяни України мають право вільно переміщатися по території України, але в умовах російської агресії вони можуть законно потрапити в окупований агресором Крим тільки через Каланчак, Чаплинку і Чонгар. А раз ці громадяни свідомо порушили закон, то вони потрапляють у "Чистилище" через незаконний перетин державного кордону України та як посібники окупантів у контрабанді товарів і вантажів з окупованої території в складі групи осіб", – йдеться в повідомленні.

"Миротворець" попередив, що буде встановлений кожен, хто погнався за заробітками і погодився на рейс на окупований півострів. Відповідно, прізвища цих людей поповнять базу центру.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", раніше "Миротворець" узяв на олівець керівника Театру кішок Юрія Куклачова. Той не тільки виступав у Криму після анексії, а й будує там Палац кішок.