Український фешн-фотограф і режисер кліпів Саша Самсонова, яка вже тривалий час живе і працює в Лос-Анджелесі, знову попрацювала зі знаменитою родиною Кардашян.

Саша Самсонова стала автором нової зйомки сексапільних сестер Дженнер. Але якщо на початку співпраці українського фотографа з зірковим сімейством до об'єктиву її камери потрапляла тільки Кайлі, то тепер до зйомок долучилась і її сестра Кендалл.

У своєму Instagram фотограф виклала серію знімків і відео, на яких Кайлі і Кендалл позують у відвертому одязі.

Моделі постали на кадрах в спокусливих образах - Кайлі вибрала для фотосесії чорне плаття, що підкреслює всі достоїнства фігури, а Кендалл - помаранчеве. Однак, в процесі зйомки, сестрички познімали з себе своє вбрання.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", раніше українка вже робила фотосесії з Кайлі та Кендалл Дженнер. Саша Самсонова стала улюбленим фотографом американських моделей.