Федеральне бюро розслідувань США перевіряє зятя президента Дональда Трампа Джареда Кушнера на наявність ймовірних зв'язків з Росією, вважаючи його одним з ключових фігурантів даної справи.

Про це повідомляє The Washington Post.

ФБР неспроста зацікавилося родичем американського президента. Агенти розслідують серію зустрічей за грудень 2016 року російським послом Сергієм Кисляком і головою "Зовнішекономбанку" Сергієм Горьковым.

Також, в бюро цікавляться участю чоловіка Іванки Трамп у заході передвиборної кампанії, що відбувся в квітні 2016 року. Він пройшов у готелі Mayflower, де був присутній Кисляк і генеральний прокурор США, на той момент радник, Джеф Сешнс. Саме тоді американський президент пообіцяв налагодити відносини з Росією.

Адвокат Кушнера Джеймі Горелік повідомляла, що він готовий відзвітувати перед Конгресом США.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков заявив, що спілкування зятя Трампа з співробітниками "Зовнішекономбанку" обмежилося при зустрічі тільки "діловими питаннями". І ніяких політичних мотивів у менеджменту фінустанови нібито не було.