Останні вихідні травня не потішать українців теплою літньою погодою, синоптики прогнозують дощі та зливи на всій території країни. Така погода протримається до кінця місяця, а вже наступного тижня знову повернеться спекотне літо.

26 травня потужний циклон принесе проливні дощі, які почнуться вранці 26 травня та охоплять більшість областей,- повідомила синоптик Наталя Діденко у Facebook.

А в суботу, 27 травня, дощі йтимуть у всіх областях. Найменша ймовірність опадів очікується у Дніпропетровській області. Ткмпература повітря у цьомц регіоні складе +17-24 градуси.

В інших регіонах стовпчики термометрів покажуть 15-17 градусів тепла.

У столиці з п'ятниці по неділю триматиметься дощова погода. Повітря прогріється до +20 за Цельсієм вденнь та +14 - вночі.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Західну Україну накриють потужні зливи та грози. Рятувальники попереджають населення про паводки.

За прогнозами синоптиків, справжнє літо настане вже з перших днів червня.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", проливні дощі призвели до паводків на Закарпатті та спричинили справжній потоп.