На сході Північної Америки мисливці за скарбами відкопали зуб динозавра сімейства цератопсидів, який змінив уявлення вчених про минуле нашої планети.

Як повідомляє портал "gogetnews", наткнулися на нього археологи в штаті Міссісіпі.

Раніше фахівці вважали, що динозаври цього виду мешкали 67 мільйонів років тому в Азії, Європі та західній частині Північної Америки, яка в минулому ділилася на дві частини внутрішньою водоймою. Виходячи зі знахідки, вчені обманювалися у своїй думці.

Виявляється, у Північній Америці був якийсь прохід, що об'єднував захід та схід континенту. Це допомагає пояснити факт того, як тварини переміщувалися з однієї частини материка на іншу.

Дослідники продовжують працювати в цьому напрямку, сподіваючись, що це допоможе їм відновити нову картину розвитку світу.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у снігах Антарктиди вчені знайшли сліди стародавньої цивілізації.