День Києва 2017 пройде в ці вихідні 27-28 травня. Це буде 1535 річниця з орієнтовної дати заснування української столиці.

Портал "Знай.ua" підготував відео, яке дозволить ознайомитися з найвизначнішими та найкрасивішими пам'ятками й локаціями Києва. Українська столиця вважається містом з багатою історією та історичною спадщиною.

Особливо туристів та гостей Києва вражають численні храми та собори. Вражає так незвичайно краси панорама міста, яку можна розгледіти з лівого берега. Тут можна побачити славнозвісні зелені пагорби, серед яких видніються куполи соборів та монументальна статуя Батьківщини-матері.

Туристам традиційно радять прогулятися центром Києва та Андріївським узвозом, де особливо відчувається атмосфера старого міста. Також варто відвідати пам'ятник засновникам столиці Кию, Щеку, Хориву та їх сестрі Либідь, який встановлений на набережній Дніпра.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, головні святкування до Дня Києва відбудуться на Софійській площі. На головній музичній сцені виступлять колективи аматорів і професіоналів в рамках танцювальних конкурсів. Крім того, заплановано безліч спортивних та культурних заходів.