Лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош звернувся до МВС та СБУ з проханням розібратися, звідки народний депутат Мустафа Найєм отримав оперативне відео подій у Мукачевому, яке виклав в інтернеті. Про це повідомляє прес-служба "Правого сектора".

"Ми вирішили закрити декілька "прогалин", на які слідство не звертає увагу, зокрема - з приводу відео оперативної зйомки, яке, порушивши таємницю слідства, оприлюднив народний депутат Мустафа Найєм", - йдеться в повідомленні.

Ярош просить пояснити, чи надавало МВС відео Мустафі Найєму, про яке він на своїй сторінці в соціальній мережі написав, як про оперативне з місця подій. У тексті запиту лідера "Правого сектора" йдеться про те, що він і Найєм мають однакові права на таку інформацію, тому необхідно з'ясувати, як вона, в першу чергу, потрапила до депутата "Блоку Петра Порошенка".

Читайте також: "Штурм бійців" Правого сектора ", які тримають оборону, відкладений" - Найєм

Крім цього, в прес-службі підкреслили, що лідер "Правого сектора" зробив депутатські звернення щодо перевірки ще деяких моментів цієї справи.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Також нас цікавить особа легендарного вже Миколи Йовбака - мисливця-журналіста з карабіном" форт, дозволи на який, за нашими даними, ніколи не існувало", - йдеться в прес-службі "Правого сектора".

У тексті запиту Ярош вимагає перерахувати дозволи, надані Йовбаку на носіння зброї.

Нагадаємо, що 11 липня в Мукачеві Закарпатської області відбулася перестрілка між оточення народного депутата Михайла Ланьо та активістами "Правого сектора".

На своїй сторінці в Facebook Мустафа Найєм опублікував відео перестрілки. Невдовзі його призначили куратором нової поліції в регіоні.

У місті досі шукають членів організації. "Правий сектор" сьогодні призначив віче на Майдані в Києві, на якому виступить Дмитро Ярош.