Чиновники ДП "Укрзалізниці" завищили закупівельну вартість напіввагонів.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції, вагони за цінами чиновників но з дослідженням ринку і фактичного замовлення на січень 2017 року, визначалася на рівні від 780 до 800 тисяч гривень без ПДВ", - вказують копи в повідомленні.

Однак у квітні чиновники закупили вагони за завищеною ціною. Кожен напіввагон обійшовся приблизно на 76 тисяч дорожче. При цьому висновків експертів перед закупівлею не було.

Факт внесений в ЕРДР по ч. 5 ст. 191 ( "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем") КК України.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Україна готова повністю припинити залізничне сполучення з Росією. Потяги припинять курсувати з 1 липня 2017 року.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще