Народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Лещенко написав на сторінці у Facebook, що парламентар Володимир Ар'єв втручався в особисте життя свого помічника, використовуючи службове становище.

У свою чергу Ар'єв звинуватив Лещенка у наклепі, зловживанні мандатом та пригрозив судом.

Депутат від БПП писав, що до нього зверталась Ольга Балашова. Жінка запевняє, що Ар'єв особисто приходив до Голосіївської райадміністрації та органи опіки, де втручався у прийняття рішення щодо участі батька у вихованні дітей.

"Ми намагаємося убезпечити родину Ольги Балашової від тиску депутата Ар'єва", - написав Лещенко.

Ар'єв прояснив ситуацію зі свого боку. Він зазначив, що до нього звернувся Денис Балашов, який вважає, що його хочуть незаконно позбавити батьківських прав.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Я не скоював і нікуди, як бреше пан Лещенко, не втручався. Днями проконсультуюся з юристом, щоб проаналізувати можливість подачі в суд на Лещенка, який використовує сам своє становище, щоб поширювати дріб'язковий наклеп і перекручувати факти", - написав Ар'єв.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лещенко прокоментував блокування в Україні російських соцмереж та звинуватив президента Петра Порошенка в авторитаризмі.