Байдужість українці до життя інших людей та ігнорування правил дорожнього руху не виправить вже ніщо.

В цьому переконався креативний директор, засновник інтерактивного лялькового театру Spillikin Олексій Новіков. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Новіков зазначив, що до такого висновку прийшов після випадку, який стався дорогою до станції метро "Либідська" в Києві.

"Переді мною розвертається Х5, і відразу ж зупиняється в другому ряду, тому що в правому вже стоїть мікроавтобус якогось генія. Тип із Х5, не вмикаючи аварійку, показово вилазить, тисне руку чоловіку, що підбіг, і повідомляє йому: "Зовсім оху*ли, стати ніде!". Після цього вони починають щось обговорювати. Причому нікуди не відходячи, там, де він і виліз із машини. Тобто для мене перешкоди в три ряди від тротуару: бусик, Х5, два чоловіки", – написав Новіков.

Новіков спробував ввічливо вказати водіям на те, що так робити не можна, що це може призвести до травми іншої людини. Однак у відповідь йому просто нахамили:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"А чо мені повинно бути соромно? Чиє життя? Та ти як мотоцикліст взагалі повинен ..." – і далі я стрімко мчу до самого будинку на нейтралці, тому що тяга вдарити така, що куди там моїм нещасним кубикам", – написав Новіков.

За його словами, незважаючи на те, що в нашій країні сьогодні відбулось дуже багато позитивних змін, є дещо, що ніяк не зникає – безвідповідальність українців на дорогах та байдужість до життя інших.

Пост Новікова розбурхав користувачів і вони відгукнулись емоційними коментарями. У своїх дописах користувачі порадили наступного разу викликати поліцію, попередньо записавши номери порушників, а також з іронією зазначили, що Новіков вчинив "не як європеєць".