Всім знайомий вираз про те, що жінка в очікуванні свого принца на білому коні. Більшість жінок і дівчат прагнуть знайти гідного партнера для життя, але що вона для цього робить?

Часто наші думки і бажання залишаються всього лише ілюзією, яка з часом втрачає весь свій сенс. У сучасному світі зустріти красиву, освічену, господарську дівчину не дивовижне явище, але чому вона досі самотня?

З проблемами формування відносин стикаються багато хто, але є ті, які шукають вихід з положення, коли інші плачуть ночами шкодуючи себе з-за самотності.

Психологи розібралися в причинах самотності жінок і виявили три важливих фактори чому так відбувається.

Часто самотні жінки - це громадянки, у яких точно все в порядку зовні і більш або менш – всередині, але особисте життя, як не бийся, не складається. Існує безліч висновків експертів і посібників про те, як привернути до себе увагу і створити сім'ю, але не для кожного випадку це працює. Чому так відбувається?

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Безинициативная жінка
Як зазначалося раніше, що жінка привчила себе бути в режимі очікування. Мовляв, чому він сам не підійде і не завоює серце самотньої жінки. Справа в тому, що настали інші часи і вже чоловіки вважають нормальним, якщо дівчина робить першої знаки уваги. Так, чоловіки за своєю природою мисливці, але часи не ті, дорогі дами. Тому включайте ініціативу і намагайтеся заговорити першою з тим, хто вам сподобався. В цьому немає нічого ганебного, а більш того, чоловік може відповісти взаємністю на ваш інтерес.
Так відбувається тому, що жінкам дуже зручно займати вичікувальну позицію і не ворушитися зайвий раз.

Жінка-недоторка
Якщо запитати у чоловіків, чи доводилося їм стикатися з недотрогами, з'явиться ліс рук. Маскуватися під закриту і недоступну може кожна, але в результаті ми залишаємось ні з чим. Запам'ятайте, чоловіки люблять загадки в дівчатах, але вони ніяк не хочуть витрачати масу часу, щоб розтопити її лід. Чоловіки забивають собі голову іншими речами, такими як побудувати кар'єру, виростити дитину, посадити дерево і про багато іншого, але він ніколи не буде складати стратегічні плани, як домогтися недоторку. Дівчатам порада: будьте загадкою і включайте свій шарм на шляху до побудови відносин.

Жінка, яка шукає ідеал
Дами покладають величезні надії на ідеального кандидата. Ось знайдеться «той самий» і відразу настане щастя. Чоловіки, до речі, думають так само, поки шукають партнерку. Порівняння неприємне, але сучасні люди мислять законами супермаркету – треба просто взяти з полиці відповідний товар. А дівчата відштовхуються від тих думок, що її принц де-то слізно вичікує появи коханої. На жаль ми живемо в реальному світі, а не в казці. Тому, якщо хочете побудувати відносини мислити треба тверезо та згідно всім жорстоким правилам життя.