Керівництво Сбербанку Росії категорично відмовляється відкривати свої відділення і вести фінансову діяльність на території анексованого Криму.

Про це повідомив глава фінустанови Герман Греф на прес-конференції після зборів акціонерів, передає "Інтерфакс-Україна". Щодо банку вже діють санкції. Економічні обмеження ввели США і Європейський союз.

"Крим і робота в Україні слабо пов'язані. Наша робота в Криму означає попадання в дуже широкий спектр санкцій", - підкреслив глава Сбербанку.

Він додав, що банк планує працювати в Криму після продажу свого бізнесу в Україні. Поки Сбербанк ще не до кінця завершив операцію по передачі своєї української "дочки" новим інвесторам.

В Україні на даний момент продовжують працювати його однойменна дочірня компанія і підрозділ Sberbank Europe - ВіЕс банк.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Нацбанку визначили умовні терміни, коли можна буде продати ПриватБанк приватному інвестору.