Ватажок "ДНР" Олександр Захарченко та його пособник розповіли, як в 2014 році виносили товари з супермаркету "METRO".

В YouTube з'явилося відео з розповіддю ватажка "ДНР". "Тоді воно було ціле, ми навіть заплатили за те, що ми взяли", - сказав Захарченко.

Один з командирів розповів, як влітку вони 2014 року стояли кілька годин під обстрілом біля супермаркету. Один з бійців приніс звідти води і сухарів. Після, коли поверталися додому, ватажок залишив на прилавку 500 гривень.

Тому, впевнений Захарченко, бойовики самі не хотіли грабувати супермаркет. "Ми коли пішли, METRO залишалося цілим. Ми пішли воювати не за те, щоб грабувати METRO, це наша земля", - запевнив бойовик.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Юрій Луценко розповів, коли в суд передадуть звинувачення президенту-втікачеві Віктору Януковичу і ватажкові "ДНР" Олександру Захарченку про безчинства на Майдані.