Російські політики дуже болісно відреагували на рішення української влади заборонити ряд соціальних мереж і сайтів.

Про це пишуть журналісти espreso.tv.

Вони приводять слова спікера Держдуми В'ячеслава Володіна, який заявив про те, що Росія повинна захищати права своїх громадян, які живуть в Україні.

"Як РФ захищає співвітчизників, ми прекрасно бачимо по зруйнованому Донбасу, закритих і вивезених з окупованого регіону на метал підприємствах, а також жертвам серед мирного населення", - йдеться в матеріалі.

Але Володін на цьому не зупинився: "Ми повинні захищати елементарні права людини в Україні, в інших країнах, тому що ми входимо в європейську спільноту... наші колеги по ПА ОБСЄ повинні розуміти, що порушуються права людини".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Яке відношення має Росія до прав людини і європейської спільноти, поки неясно. Якщо судити по істеричній реакції Росії, то Україна все робить вірно, впевнений автор.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що за участь у всеросійському антикорупційному мітингу, який організував опозиціонер Олексій Навальний, тесля Олександр Шпаков отримав термін.