Цукерки фабрики Roshen виявили українські військові у сухпайках знешкоджених російських спецпризначенців.

Коли хлопці розірвали пакети і побачили там знайомі солодощі, були неабияк вражені, оскільки у їх сухпайках є аналогічна складова. Про це журналістам Gazeta.ua розповів начальник розвідки 1-го батальйону 72-ї бригади, яка дислокується в промзоні Авдіївки.

Він також додав, що учасники антитерористичної операції і досі чекають на якісне озброєння. Все, що вони зараз мають, – переважно заслуга волонтерів. Багато чого купується за власні кошти.

Натомість снайпери, розвідка та артилерія РФ мають хороше американське і російське озброєння. Саме вони виконують операції, що потребують високої кваліфікації.

"Місцеві сепаратисти там лише риють окопи”, – наголосив військовий з позивним "Клим".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у лавах бойовиків процвітають крадіжки. Вони продають "наліво" зброю та зливають пальне з танків.