Київські прикордонники заборонили в'їзд на територію України групі "Иванушки Интернешнл", оскільки останні незаконно відвідали анексований Крим.

Про це підстаркуваті зірки 90-х поспішили поскаржитись російським ЗМІ.

Навіть традиційну процедуру прикордонного контролю в аеропорту, екс-зірки описали як ціле випробовування, влаштовне "кривавою хунтою":

"Музикантів зупинили відразу після прильоту в українську столицю. Після декількох годин очікування «напівмертвих» і втомлених «Иванушек» посадили на рейс до Мінська, через який вони змогли повернутися в Москву", - пишуть ЗМІ.

Хто би міг подумати: декілька (!) годин в аеропорту і вони вже "напівмертві".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

При чому музиканти визнають, що один з учасників колективу незаконно відвідував Ялту, але при цьому обурюються – в Крим незаконно їздив тільки Кирило Андреєв, а в Україну не пустили весь гурт. Відразу видно, колектив дружній і разом працює десятиліттями.

Як повідомляв "Знай.ua", раніше в'їзд в Україну заборонили Артемію Лебедєву.