Переможниця "Євробачення-2016" встигла порадувати свого дідуся перед смертю. За два дні до того, як Айяр Джемалядін, дідусь Джамали, відійшов у вічність, співачка змогла передати йому фотографії з весілля.

Це не було надто просто, адже Айяр Джемалядін проживав в окупованому Криму. Джамала не раз з сумом зазначала, що у неї немає можливості відвідати хворого дідуся, який мешкає на анексованому Росією півострові.

Про свій останній подарунок дідусеві Джамала розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Добре, що винайшли фотографію! Вона відобразила цей день. Мій дідусь дуже чекав, напевно, більше за всіх. Протягом останніх п'яти років він мені говорив: "Тобі вже 23, пора заміж". А я все мимрила, як роблять це всі онуки від розгубленості. За два дні до того, як він пішов, я встигла роздрукувати ці фото і передати через батьків до Криму. Мама показувала йому відео з мобілки, він посміхався і був щасливий. Встигла… ", - написала вона.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Джамали 22 травня помер дідусь. За словами співачки, похорони і церемонія прощання пройдуть в Криму.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще