Поява американського президента Дональда Трампа на саміті країн-членів НАТО викликала шквал пересудів та домислів.

І це не тільки тому, що для глави Білого дому візит у Брюссель є свого роду оглядинами партнерів по Альянсу, а й тому, що він уже встиг відзначитися досить ексцентричною поведінкою. Своїми спостереженнями з цього приводу в ефірі "5 каналу" поділився політичний аналітик Інституту євроатлантичного співробітництва Володимир Горбач.

За його словами, Трамп має дуже серйозні відхилення від класичного політика як у поведінці, так і у висловлюваннях. І є факти, які говорять про те, що він не зовсім адекватний.

"Я думаю, що і жести силові, коли він відсунув прем’єр-міністра Чорногорії, і позування, що він в центрі уваги має бути. Ну це нагадувало поведінку півня, який демонструє свою владу на території. Трохи смішно, але не всім було в цей момент смішно", – зазначив Горбач.

Він додав, що застереження членів НАТО і побоювання щодо неадекватності Трампа значною мірою підтвердилися.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Але виходу іншого немає, як спрямовувати його в певному коридорі дій", – резюмував аналітик.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", на думку британського експерта з мови тіла Індії Форд, поведінка Трампа нагадує замашки дитини в пісочниці.

.