Меморандум про співпрацю підписали місцеві управління освіти.

Освітяни, згідно з домовленостями, обмінюватимуться шкільним досвідом. Білоцерківські вчителі працюватимуть у школах Попаснянського району Луганської області.

Про це повідомляє "5 канал".

Вони розроблятимуть спеціальну програму для дистанційного навчання в зоні проведення бойових дій. Відповідну допомогу отримають 17 дитячих садочків, а також 36 шкіл Луганщини. Таким способом школярів та дошкільнят забезпечать якісною освітою.

Голова Київської облдержадміністрації Володимир Шандра зазначив, що на Луганщину приїжджатимуть кращі вчителі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Вони допомагатимуть школам та дітям Попаснянському підручниками та методичним навчанням", - зазначив очільник області.

"Діти наші мають навчатися за сучасними технологіями, і вчителі Попаснянського району мають володіти сучасними технологіями, ми маємо їм звичайно допомогти в цьому", - наголосила виконуючий обов'язки директора департаменту освіти і науки Київської обладміністрації Віра Рогова.

Читайте також: Житомирські чиновники збирають бібліотеку для воїнів АТО

Начальник відділу освіти військово-цивільної адміністрації Попаснянського району Марина Донцова зазначила, що патріотичне виховання зараз головне завдання для освітян.

Нагадаємо, до військово-строкову службу не призиватимуть студентів, аспірантів і докторантів денної форми навчання. Також під призив не потрапляють викладачі вищих навчальних закладів та науковці.