Танець із шаблями, сумний Папа та поведінка "альфа-самця" – в мережі опублікували відео, в якому зібрані найяскравіші моменти з вояжу Трампа Близьким Сходом та Європою.

Дональд Трамп розпочав своє перше закордонне турне з Саудівської Аравії. В Ер-Ріяді він виконав танець з шаблями, а також продав озброєння майже на 110 млрд доларів. Це стало найбільшою разовою угодою з продажу зброї за всю історію США.

Трамп став першим президентом США, який відвідав стіну плачу в Ізраїлі. Він пообіцяв добитись мирної угоди між Ізраїлем та Палестиною.

На зустрічі з керівництвом Італії президент США підтвердив позицію щодо Росії та України. За словами Трампа, Росію потрібно притягнути до відповідальності за окупацію Криму та агресію на Донбасі.

У Ватикані Папа Римський натякнув Трампу на те, що він відійшов від природоохоронної політики Обами - понтифік подарував американському президенту свою енцикліку, присвячену захисту довкілля. Журналісти відзначили сумне обличчя Папи на фото з родиною Трампа.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Під час огляду нової штаб-квартири НАТО Трамп відштовхнув президента Чорногорії.

Всі ці та інші моменти показали в 2-хвилинному відео.