Коли розпадається шлюб, часто люди впадають у депресію. Це важкий період в емоційному і моральному плані. Але по-справжньому сильні особистості вміють зробити фініш своїм новим стартом і не лише з гідністю пережити важкий період, а й добитись нових успіхів.

Сьогодні ми розповімо про знаменитих жінок, яких розлучення стимулювало до змін, як у зовнішності, так і в професійній діяльності.


Холлі Беррі
Актриса була замужем 3 рази. У 1993 - 1997 роки Холлі була одружена з бейсболістом Девідом Джастіс. У 2001-2005 роках - з музикантом Еріком Бенетом. А з 2013 по 2016 рік перебувала у шлюбі з актором Олів'є Мартінесом. Зараз актриса знову самотня, та незважаючи на всі повороти долі, вона стала однією з найбільш високооплачуваних в Голлівуді, отримуючи по 10 мільйонів доларів за фільм.


Кеті Перрі
У 2009 році співачка вступила в стосунки з британським коміком Расселом Брендом. Вони одружилися в Індії 23 жовтня 2010 року. 30 грудня 2011 року чоловік подав документи на розлучення, вказавши причиною "непереборні розбіжності». Після розлучення співачка сфокусувалася на кар'єрі, а її творчість пішло вгору.


Вікторія Боня
У 2010 році Вікторія познайомилася з сином ірландського мільйонера Олександром Міхаелем Смерфіта, з яким пізніше перебувала в незареєстрованому шлюбі. 17 березня 2012 року Вікторія народила дочку Анджеліну. Через 4 роки в мережі з'явилися чутки про розлученняя пари, які Боня наполегливо спростовувала аж до лютого 2017 року. Але коли в інтернеті з'явилися фото Олександра з іншими жінками, то все стало очевидним. Після розриву стосунків Вікторія продовжує кар'єру на телебаченні, а також випускає свою лінію одягу.


Гвен Стефані
Гевіном Россдейл одружився з Гвен Стефані в 2002 році. Їх шлюб розпався в 2006. У колишнього подружжя троє дітей (хлопчиків). Після розлучення Гвен змінила стиль на більш елегантний. Вона продовжує вести активний спосіб життя, співати і виступати на телебаченні.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще


Міранда Керр
22 липня 2010 року Міранда вийшла заміж за зірку «Володаря кілець», Орландо Блума. 6 січня 2011 року в подружжя народився син Флінн Крістофер Бленчард Коупленд Блум. 25 жовтня 2013 року пара розірвала шлюб. Сьогодні модельна кар'єра Міранди успішна, як ніколи. Крім цього, у зірки є своя лінія по догляду за шкірою "Kora Organics".

Як повідомляв портал "Знай.ua", нещодавно відома американська співачка Гвен Стефані похвалилась обкладинкою свого нового синглу Misery.