Лондонський суд не впорався з "боргом Януковича"

На невизначений час відклав винесення проміжного вердикту щодо "боргу Януковича" Високий суд Лондона, де триває розгляд суперечки України і Росії. Мова йде про єврооблігації на три мільярди доларів, випущені за часів президентства Януковича у грудні 2013 року.

Трамп зібрався прищучити Путіна

Американський президент Дональд Трамп не планує скасовувати санкції проти Росії, а навпаки виступає за їх посилення. Про це сказав голова Національної економічної ради при Білому домі Гері Кон на самііте G7 в Італії.

Українські зірки озвучили третю частину Нікчемний я

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

29 червня в український прокат виходить третя серія мультфільму "Нікчемний я".
Головних героїв в ньому озвучили відомі телеведучі: Катерина Осадча, Майкл Щур та Павло Костіцин.

Офіційно: Яндекс визнав поразку в Україні

Компанія "Яндекс.Україна" припиняє свою діяльність в Україні. "Введення зазначених санкцій є для Яндекс надзвичайним і невідворотним. Вони позбавляють можливості виконувати свої зобов'язання за договором, в тому числі виплачувати винагороди виконавцям робіт", - повідомили у компанії.

G7 придумала, як боротись з терористами

Лідери "Великої сімки" домовились про спільні дії у боротьбі проти світового тероризму. Вони вирішили, що інтернет-провайдери мають ретельніше займатись ідентифікацією та видаленням екстремістських матеріалів в мережі.