Абсолютна байдужість росіян до чиїхось прохань про допомогу і повна відсутність взаємної підтримки просто вражає.

Про це повідомив російський журналіст Аркадій Бабченко в Facebook і розмістив відео з затриманням підлітка в Москві. На кадрах видно, як хлопця довели до істерики і він почав кричати на всю вулицю в центрі міста "Допоможіть".

Але реакція перехожих була стандартною - повна байдужість. Зреагувала лише одна пара. Підлітка спробувала відбити у поліцейських дівчинка.

Журналіст припускав, що революція в Росії почнеться не з політичних причин, а з побутових. Але цей випадок кардинально змінив його думку. Тепер журналіст упевнений, що країні ніякі революції не загрожують.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я ось чотири місяці живу за межами Росії - і, бл...дь, я ось цю ситуацію вже не уявляю в принципі. Ось взагалі в принципі це уявити неможливо. А в Ізраїлі, де я зараз перебуваю - це неможливо навіть розповісти. Хоч з відео, хоч, без відео - тут в це просто не повірять. тут за своїх дітей порвуть. Ментів, до речі - в першу ж чергу. Ось така ситуація, коли люди в центрі столиці просто пройшли б повз викрадення дитини, який просить про допомогу - тут не уявляють в принципі. Країна, яка посеред білого дня не б'ється за своїх дітей, х й ... Або ОВС "Арбат" буде завтра рознесено по каменю, або цій країні п ... зда ", - заявив Бабченко.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, росіяни повністю розграбували фуру з пивом, яка потрапила в аварію.