Під Харковом випробували вдосконалений БТР-4-Е, який незабаром передадуть українським військовим. До кінця року Нацгвардію забезпечать ще кількома десятками новітніх машин.

Про це повідомляє "5 канал".

За словами спеціалістів Харківського конструкторського бюро імені Морозова, нова машиа буде ще страшніша для ворога та стане ще надійніша для бійців, вона здатна захистити екіпаж від куль калібром 12,6 та 7, 62. Скло також витримає під натиском куль.

Як розповів керівник відділу випробувань конструкторського бюро Олександр Катургін, воїн, знаходячись всередині, можуть спокійно розмовляти, навіть при роботі двигуна, який працює тихіше за попередні.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На полігоні продемонстрували постріли із гармати, кулемета та гранатомета.

"Встановлено протимінний захист, змінені елементи в башті, комплекс управління озброєнням, подачі боєприпасів", - розповів Катургін.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", на полігоні Міжнародного центру миротворчості і безпеки Національної академії сухопутних військ провели навчання для майбутніх танкістів.