Продюсер популярного американського серіалу "Ганнібал" Браян Фуллер натякнув на можливість продовження шоу.

За інформацією Cinema Blend, фанати можуть розраховувати на четвертий сезон серіалу про маніяка, але його точно не покажуть на каналі NBC, як три попередні. Фуллер обговорював нові ідеї з виконавчим продюсером Мартою де Лаурентіс і сподівається, що вона поверне права на франшизу.

"Я спілкувався з головними акторами і вони були б раді повернутися до проекту. В нас є чудові ідеї щодо четвертого сезону, але існують певні перешкоди", - заявив Фуллер.

Головними героями четвертого сезону стануть ті самі Ганнібал Лектер та Вілл Грем (актори Мадс Міккельсен та Х'ю Денсі). Також продюсери хочуть зробити більш вагомою героїню Марго Вергер, яку грає Кетрін Ізабель.

Серіал "Ганнібал" знятий за мотивами серії романів Томаса Харріса про психотерапевта доктора Ганнібала Лектера, який допомагає спеціальному агенту ФБР Віллу Грему розслідувати вбивства, а сам вбиває людей та готує з них вишукані страви.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", глядачі та критики поділились враженнями від третього сезону серіалу "Твін Пікс", який вийшов на ТБ після 26-річної перерви.