У Чилі вдова диктатора Августо Піночета Лусія Іріарт Родрігес потрапила до лікарні Сантьяго у важкому стані.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

У 94-річної дружини колишнього президента Чилі виявили ускладенення після грипу.За словами медиків, зараз стан жінки стабільний. Проте у її віці важко боротися з хворобами та ускладенення виникають досить часто. Лише за минулий рік Лусія Родрігес опинялась на лікарняному ліжку чотири рази.

Августо Піночет був президентом Чилі з 1974 по 1990 роки. Він встановив жорстоку диктатуру. Всіх, хто не згодент з його політикою, кидали за ґрати, багато людей емігрували, щоб не жити під таким ярмом. Піночета врешті відмовився від влади. Він помер у 2006 році у віці 91 рік. Дружина пережила його на 10 років.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 15 травня, відомого російського кіноактора Олексія Баталова терміново госпіталізували. 88-річний актор знаходиться в одній з лікарень Москви у вкрай важкому стані.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще