Відомий британський шеф-кухаря і зірка кулінарних шоу Джеймі Олівера надовго запам'ятає свій день народження, адже його прийшли привітати безліч шанувальників.

Вони влаштували для нього справжнє шоу з костюмами і театралізованими постановками. Відео з привітання Олівер розмістив в Facebook. У шеф-кухаря був ювілей - 40 років. Всього зібралося кілька тисяч його фанатів, щоб привітати зі знаменною датою.

Happy Birthday, Jamie!

It's the boss man's birthday today! Here's a nice little throwback to when we made him cry on his 40th at Jamie Oliver HQ. Happy birthday, Jamie! 🎂🎉🎈

Posted by Jamie Oliver on Saturday, 27 May 2017

Шоу супроводжувалося піснями і танцями. Люди тримали плакати, де були написані привітання для іменинника. Шанувальників було настільки багато, що вся дія вже нагадувало якусь акцію.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

На завершення святкового шоу Олівера чекав головний сюрприз. Йому потрібно було задути свічки на великий білому торті. За словами самого Олівера, це - найкращий день народження в його житті і він запам'ятає його надовго.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, американська теледіва Кім Кардашьян підготувала своєму чоловікові незвичайний сюрприз до дня народження.