Комунальне підприємство "Муніципальна поліція" очолив командир колишнього дніпропетровського спецпідрозділу "Беркут" Андрій Ткаченко.

Про це повідомив мер Дніпра Борис Філатов в Facebook, який і видав розпорядження про призначення. Він зазначив, що новий керівник замінить на посаді "правосека і добровольця" Кирила Харахулаха. Останньому Філатов подякував за співпрацю.

"Я не буду виправдовуватися. Кричати про те, що Андрій не причетний до злочинів проти мітингувальників. Що не кинув своїх підлеглих, коли мвдешне начальство боягузливо побігло з Києва. Що зупинив непоправне, коли з Консерваторії снайпер почав стріляти в дніпровських" беркутів "і поранив шість чоловік. Що в 2014-му, командуючи полком ППС, організував в Дніпрі ефективну систему безпеки від диверсій і терактів. і навіть пройшов напівбожевільну люстраційну перевірку ", - прокоментував Філатов призначення.

Він додав, що в цей складний кризовий час на подібних посадах потрібні професіонали. Це, за його словами, допоможе навести порядок в місті.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, генеральний прокурор Юрій Луценко розповів, коли збирається піти у відставку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще