Очільник МВС України Арсен Аваков заявив, що після гучної спецоперації по затриманню податківців прокурорам почали погрожувати.

Про це він розповів під час відкриття сервісного центру відомства у Хмельницькому.

Міністр стверджує, що "дзвінки із Москви" почали отримувати співробітники прокуратури, які були задіяні в обшуках, а також головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

"Виявляється шалений опір і застосовуються спроби підкупу з метою позитивного вирішення питань, пов'язаних із затриманням", - підкреслив він.

За словами Авакова, правоохоронці не будуть зупинятися на перевірці податківців 15 областей – очікується черговий етап затримань екс-чиновників, які були безпосередньо причетні до злочинів соратників колишнього президента-втікача Віктора Януковича.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання
Показати ще

Слід відзначити, що затримані податківці поки що не вносили застави, хоча остаточний термін збігає 29 травня.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аваков поділився враженнями від роботи грузинських представників у правоохоронній системи України.