Окупаційний 9 окремий штурмовий мотострілецький полк морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК зайняв території у селищі Сєдове Новоазовського району Донецької області, куди у літній період люди приїжджали на відпочинок.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України на сторінці у Facebook, зазначивши, що кількість відпочиваючих суттєво обмежилась.

У повідомленні йдеться, що основний заробіток місцевих мешканців влітку залежить від відпочиваючих. Люди вже висловили своє обурення з приводу окупації населеного пункту.

Тако у розвідці додали, що бойовиків 1 окремої мотострілецької бригади змушують цілодобово обладнувати окопи для техніки, що стало причиною великої кількості травм та самовільного залишення передових позицій.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ватажок "ДНР" Олександр Захарченко назвав свого фаворита на президентських виборах в Україні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще