Представники Центру територіальних військ Південного ВО ЗС Росії проводять перевірку фортифікаційного обладнання передових позицій з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК.

За незадовільну оцінку планують карати російських офіцерів.

Про це повідомили у Головне управління розвідки Міністерства оборони України на сторінці у Facebook.

"За результатами перевірки більшості об’єктів складаються доповіді з пропозиціями щодо притягнення до відповідальності російських офіцерів, які не справились з поставленими завданнями", - повідомили у розвідці.

Незгодним запропонували оскаржити рішення з вищим командуванням особисто, але для цього потрібно виїхати до російського Новочеркаська за власні кошти.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У розвідці також зазначили, що терористів у Кальміуському змушують цілодобово обладнувати окопи для техніки. Через це збільшилась кількість травм, а бойовики самовільно залишають передові позиції.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські воїни незабаром отримають вдосконалені танки БТР-4-Е, які вже випробовували під Харковом.