Колишній віце-президент ФІФА Джеффрі Уебб оплатив заставу в 10 мільйонів доларів за звільнення з-під варти майном своєї сім'ї. Він відмовився визнати себе винним у справі про корупцію у Міжнародній федерації футболу.

Про це повідомляє The Associated Press.

50-річного функціонера з Кайманових островів звинувачують в отриманні хабарів на мільйони доларів. Їх пов'язують з продажем маркетингових прав.

Зазначено, що для забезпечення необхідної суми застави Уебб надав свій автомобіль Mercedes-Benz 2003 року випуску та два автомобіля своєї дружини – Ferrari, Range Rover 2015 і 2014 років випуску відповідно. Також він зняв з рахунку дружини 401 тисячу доларів.

Окрім цього, Уебб передав 11 елітних годинників марок Rolex, Cartier, Hublot, Breitling, Panerai, Royal Oak Offshore, Luminor Marina, документи на десять об'єктів нерухомості і кілька ювелірних виробів дружини. Серед яких, була обручка з діамантом, перлинні намисто й сережки, діамантові браслет та сережки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

ФБР вилучило в колишнього віце-президента паспорт. Тепер підозрюваний повинен залишатися в межах 32 кілометрів від будівлі федерального суду міста Брукліна.

Читайте також: Британський комік закидав Блаттера грошима (відео)

Нагадаємо, наприкінці травня декількох чиновників ФІФА заарештували за звинуваченням у хабарництві. Докази отримала влада США.

Після оголошення Зеппа Блаттера про відставку з поста президента ФІФА розслідування справи продовжилося.

Наразі це стосується виборів Росії і Катару в якості країн-господарок чемпіонатів світу 2018 і 2022 років відповідно.