Колишній держсекретар США Гілларі Клінтон заявила в інтерв'ю журналу New York, що її поразці на президентських виборах сприяв екс-голова ФБР Джеймс Комі.

Кандидатка у президенти впевнена, що їй не вистачило голосів у деяких штатах, особливо у Вісконсині, через нападки з боку Росії та Комі зокрема. Вона зазначила, що у ФБР знали про сфабриковану Росією інформацію стосовно її листування, але не стали надавати цьому розголосу.

"Комі боявся, що якщо росіяни розголосять цю інформацію, то правоохоронні органи і розвідка не зможуть її спростувати, не видавши своїх розвідувальних джерел і методів", - сказала Клінтон.

Колишня перша леді США також прокоментувала звільнення Комі з посади голови ФБР. Вона назвала це спробою поховати розслідування щодо втручання Росії у президентські вибори.

На президентських виборах у США, які відбулись 8 листопада 2016 року, Гілларі Клінтон набарала 227 голосів, а Дональд Трамп - 304.

Популярні новини зараз
Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", передвиборчий штаб чинного президента Франції Еммануеля Макрона атакували ті самі хакери з Росії, що й Демократичну партію США.