Ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко має намір захопити всю територію Донецької області.

Про це він сказав у відеоролику, який опублікували ресурси бойовиків. При цьому він зауважив, що кожен Мінські переговори розуміє по-своєму.

"Кожен "Мінськ" розуміє по-різному. В нашому розумінні: звільніть нашу територію, а далі будемо розмовляти в рамках міждержавних нормальних відносин", - благородно сказав бойовик.

Захарченко зазначив, що Мінські угоди - єдиний спосіб вирішити конфлікт мирним способом. При цьому він буде наполягати на виконанні угоди на своїх умовах.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Захарченко та його пособник розповів, як в 2014 році виносили товари з супермаркету "METRO". Один з командирів розповів, як влітку вони 2014 року стояли кілька годин під обстрілом біля супермаркету. Один з бійців приніс звідти води і сухарів.