Російські найманці виявилися непотрібними навіть у лавах бойовиків. Одним із таких виявився москвич Денис Сидоров.

Про це повідомляє Politeka.

За словами дружини 36-річного прибічника "руського миру" Христини, два роки тому він подався до України, щоб воювати на боці "ДНР". Після того, його взяли у полон військові ЗСУ, звернувся до неї із проханням передати копії документів.

Христина стверджує, що нібито майже одразу із нею зв'язалися представники українських спецслужб. Окупанти ж заявили: жодного відношення до них Сидоров немає, а його підрозділ мовляв уже став "нештатним".

"Звичайна практика "зливу" Чи не знаємо такого - і все тут", - додала вона.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Сама Христина засуджує подібний вчинок чоловіка і вважає, що краще за все було приділити увагу їх маленькому сину, аніж воювати на боці терористів.

Згодом вона подала заяву у правоохоронні органі, звідки отримала відповіль, що він "зник на території Росії".

Поки що Сидорова так і не знайшли.

"Пройшла всі бюрократичні пекла. Чиновники РФ відмовляються від "героїв", - підсумувала вона.

Як повідомляв портал "Знай.ua", силовики затримали бойовика "ЛНР", який намагався влаштуватися на лікування до українського медичного закладу.