З 24 липня між Києвом і Львовом курсуватиме ще один швидкісний потяг "Інтерсіті+".

Поїзд "Київ-Львів-Київ" вирушатиме зі станції "Дарниця" о 11:39, а зі станції "Київ-Пасажирський" - о 12.05. У Львів він прибуде о 17.10. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці". Там додають, що передбачена зупинка на станції в Коростені - о 13.36.

Назад до столиці "Інтерсіті+" буде виїжджати вночі - о 23.58. На центральному вокзалі Києву він буде майже в половину шостого ранку, а на конечній станції "Дарниця" - майже о шостій. А ось у Коростені нічний експрес буде зупинятися у дуже незручний час - майже о четвертій ранку.

Варто нагадати, що на літній період "Укрзалізниця" запустила додатковий швидкісний потяг між Києвом та Одесою. Також із 7 липня працює нічний експрес, який курсує з Харкова до Івано-Франківська, та проходить через Київ.

Читайте також: Укралізниця ліквідує поїзди на збиткових маршрутах

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як ми писали раніше, окупаційна влада Криму може відмовитися від курсування поїзда "Сімферополь-Москва", маршрут якого проходить в обхід материкової України.