У місті Кам'янець-Подільський на Хмельниччині водій маршрутки знепритомнів за кермом і врізався в дерево. Дев'ятеро пасажирів постраждали.

Про це повідомляють пасажири транспорту та очевидці аварії.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні вранці на перехресті вулиць Тімірязєва та Шевченка. Маршрутне таксі №6, яке рухалося по вулиці Шевченка до Будинку культури, раптово з'їхало з дороги і врізалося в дерево. На момент зіткнення в салоні перебували 14 пасажирів. 9 осіб з травмами різного ступеня тяжкості звернулися за допомогою до лікарів, 6 з них госпіталізовані ", - йдеться в повідомленні.

За цим фактом відкрили кримінальне виробництво за статтею за "порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Читайте також: ДТП у Львівській області: постраждали четверо дітей

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Співробітники міліції з'ясовують всі обставини події.

Нагадаємо, нещодавно в Миколаєві водій маршрутного автобуса збив трьох людей, що переходили вулицю на зелене світло. Одна з постраждалих - молода жінка - померла на місці.