Другий день фестиваль "Крим фест" у Севастополі не може відкритися. Це активно обговорюють блогери і користувачі соціальної мережі "Вконтакте".

Люди постять фотографії з порожньої місцевості, яка оголошена як локація заходу.

На афіші заявлено, що "Крим фест відбудеться з 20 по 26 липня. На ньому мають виступити такі групи як "Арія", "Легенди Про", "Тріада", "Рем Діга","Слот","Аліса","Чорний обеліск".

"Почався з того, що не почався", - пишуть користувачі "Вконтакте" на офіційній сторінці події.

Кримчани припускають, що деякі учасники фестивалю відмовилися приїхати, з іншими досі немає домовленостей про виступ.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Організатори вже пояснили, що відбувається.

"Коли-небудь, якщо дозволять, то ми розповімо вам дуже багато цікавого про причини перших неузгоджень. Але клієнт завжди правий. Фестиваль будуватиметься і буде рости аж до четверга. Концертна програма залишається без змін", - написав Євген Тітков.

Підбадьорюють тих, хто купив квитки, і на офіційній сторінці "Вконтакте".

"Друзі, обіцяні плюшки всім, хто вчора не дочекався старту фестивалю. По-перше, фестиваль відбудеться. Саунд-чек починається в 13 годин. Група Infected Mushroom отримала запрошення виступити у четвер", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Американський письменник вимагає повернути Крим і Казань Монголії

Нагадаємо, що Росія анексувала Крим навесні минулого року. Після цього виступ в міжнародно невизнаній території є індикатором політичної позиції. Артисти, які виступають в Криму чи підтримують дії Росії на Донбасі і на півострові, не можуть бувати з концертами в Україні.