Слідчий комітет Вірменії повідомив про те, що військовослужбовець російської військової бази в Гюмрі став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди.

За інформацією відомства, пізно ввечері 19 липня російський військовий на своєму автомобілі марки Mercedes у місті Гюмрі врізався відразу в три автомобілі, два з яких були припарковані, пише Крим.Реалії.

Військовослужбовця госпіталізували. Медичне обстеження встановило, що "наявність алкоголю в диханні чоловіка становила 0,85 мілілітра на літр, що відповідає сп'янінню середнього рівня".

Військовослужбовець визнав, що вів автомобіль у нетверезому стані. Він повідомив, що перед тим, як сісти за кермо, пив пиво. Також росіянин заявив, що готовий відшкодувати завдані збитки.

Читайте також: Російського військового, який вбив семеро людей, судитимуть у Вірменії

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, в Гюмрі дислокується 102-а російська військова база.

12 січня в місті була вбита вірменська сім'я з шести чоловік, серед яких дворічна дитина. Інша дитина віком півроку померла в лікарні тиждень потому.

У скоєнні злочину зізнався російський солдат строкової служби Валерій Пермяков.

Солдата затримали, розслідуванням займались російські правоохоронці у співпраці з вірменськими колегами.

Пізніше матеріали справи були передані Слідчому комітету Вірменії.