Несподіваний улов вдався рибалці з Австралії: йому в човен застрибнула величезна біла акула.

73-річний Террі Селвуд рибалив біля узбережжя, як на його човен приземлилась біла акула довжиною 3 метри та вагою 200 кілограм, повідомляє "standard.co.uk".

Селвуд розповідає, що намагався не дивитись звіру в очі, як те почало битись і розносити човен на друзки. Поки морське чудовисько трощило човен, рибалці вдалось по рації зв'язати з морською охороною.

Представник охорони Білл Бейтс заявив, що коли отримав виклик подумав про акулу значно меншого розміру: "Рибалка сказав, що травмований, сказав, що зламав руку, що у нього рвані рани, і що у нього у човні акула. Часто рибалки виловлюють невеликих акул, розміром менше метра і вони все одно лякаються. Я думав, що так і цього разу, але я помилявся".

Спочатку рятівники доставили постраждалого медика, а далі відправились "рятувати" човен. Коли плавзасіб виявили, акула була досі на борту, а човен – цілковито розтрощений. Рятувальники кажуть, що коли знайшли акулу та виглядала вже мертвою, але ніхто не наважувся її торкнутись, щоб перевірити.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Чому така величезна акула застрибнула у човен, залишається загадкою.

Постраждалий рибалка планує повернутись до роботи, як тільки відновить здоров'я та відремонтує свій човен. Тіло акули віддали науковцям для досліджень.

Як повідомляв "Знай.ua", раніше зірку американських фільмів для дорослих покусала акула.