У анексований Росією Крим може приїхати російський президент Володимир Путін.

Про це повідомив його прес-секретар Дмитро Пєсков, передає агентство "Интерфакс".

Він зазначив, що Путін не планує поїздку на півострів найближчими тижнями. Однак не можна виключати, що він відвідає Крим у серпні.

"Нічого виключати не можна протягом серпня, але поки в найближчі тижні в планах цього немає. Там дуже багато інших поїздок", - повідомив прес-секретар журналістам у відповідь на запитання щодо поїздки в Крим.

Пєсков заперечив інформацію журналістів про те, що російський президент відвідував півострів на минулих вихідних.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Читайе також: Російську мову збираються позбавити статусу офіційної в ООН

Нагадаємо, 15 червня прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв відвідував анексований Крим. Міністерство зовнішніх справ України висловило протест щодо візиту. У відомстві нагадали, що Медведєв має узгоджувати візити на півострів з українською стороною.

Перебування російського прем'єра на території Криму, за повідомленням МЗС, є відвертим нехтуванням з боку російської влади державного суверенітету України